Składniki:
papryka czerwona | 1 sztuka |
pieczarki | 30 dkg |
cebulka | 3 sztuki |
por | 1 sztuka |
bulion | 1/2 litra |
olej | 3 łyzki |
czosnek | 3 ząbki |
sól | 1 szczypta |
Papryka słodka mielona Prymat | 1 szczypta |
pieprz | 1 szczypta |
indyk | 1/2 kg |
papryka czerwona | 1 sztuka |
pieczarki | 30 dkg |
cebulka | 3 sztuki |
por | 1 sztuka |
bulion | 1/2 litra |
olej | 3 łyzki |
czosnek | 3 ząbki |
sól | 1 szczypta |
Papryka słodka mielona Prymat | 1 szczypta |
pieprz | 1 szczypta |
indyk | 1/2 kg |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: