Sposób przygotowania

Schab lekko rozbić, oprószyć solą, pieprzem i papryką. Cebulęi pokroić ją w cienkie krążkii. Kotlety obtoczyć w mące. Na patelni rozgrzać olej i obsmażyć plastry mięsa. Przełożyć do płaskiego rondla, a na reszcie oleju podsmażyć na złoto pokrojoną cebulę. Następnie przełożyć ją do mięsa, dodać szczyptę soli, papryki i pieprzu i podlać niewielką ilością wody. Dusić ok 30 minut.

Komentarze

  • 1
    no-image
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    fajny pomysł
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    fajny pomysł
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    Reda

    superowo
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    Reda

    superowo
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    Reda

    superowo
  • 2
    original
    Opublikowano

    Ada-Gaba

    znakomite danie

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !