Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Seler w panierce

2.0
(0)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

seler 1-2 szt
jajko 2 szt
olej do smażenia
bulion 1 kostka

Przepis i sposób przygotowania na: Seler w panierce

Seler obrać i pokroić w półksiężyce, obgotować w wodzie z dodatkem kostki warzywnej (około 5-8 minut). Odcedzić i ostudzić.
Ubić jajka z dodatkiem soli i pieprzu. Schłodzone półksiężyce z selera obtaczać w jajku i bułce tzrtej. Smażyć z obu stron na rozgrzanym oleju

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

Seba 02.10.2012 14:21
super

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak