Sposób przygotowania

Grzyby myjemy,moczymy kilka godzin,gotujemy w tej samej wodzie,odcedzamy,kroimy w paseczki.Watrobę gotujemy,kroimy w paseczki i odstawiamy.Cebulę obieramy i kroimy w kostkę.Na rozgrzanym oleju szklimy cebulę,dodajemy grzyby oraz wątrobę i smażymy chwilę na dość silnym ogniu,co chwilę mieszamy.Zdejmujemy z ognia, studzimy.Obrane ogórki i jajka kroimy w kostkę,łączymy z usmażonymi grzybami,cebulą,wątrobą i mieszamy.Doprawiamy do smaku solą i pieprzem.Polewamy majonezem.Wstawiamy na godzine do lodówki.Przed podaniem jeszcze raz mieszamy i posypujemy posiekaną zieleniną.Spróbujcie.Pycha:)

Komentarze

  • 1
    no-image
    Opublikowano

    Małgorzata113

    świetny przepis
  • 5
    original
    Opublikowano

    Dorota59

    wyśmienite
  • 2
    original
    Opublikowano

    kochanyptysiu

    super!
  • 2
    original
    Opublikowano

    Ania67

    Świetna
  • 1
    original
    Opublikowano

    Edyta38

    palce lizać :)
  • 2
    original
    Opublikowano

    ajres

    polecam salatke, rewelacja
  • 2
    no-image
    Opublikowano

    ewa84

    mniam ;))
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    Marta98

    super
  • 2
    original
    Opublikowano

    ronald88

    pomysłowe :D
  • 2
    original
    Opublikowano

    agogo2

    dobre
  • 2
    original
    Opublikowano

    Justyna Jussstiii

    super
  • 2
    original
    Opublikowano

    Grazyna0211

    fajne połączenie
  • 1
    original
    Opublikowano

    piotereq

    super
  • 1
    original
    Opublikowano

    kejt2

    takiej jeszcze nie jadłam
  • 0
    original
    Opublikowano

    kasienka23

    ciekawy przepis
  • 1
    original
    Opublikowano

    mala2021

    ciekawa
  • 1
    original
    Opublikowano

    Dorian

    ciekawa nazwa
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    irenka

    super
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Miki

    nie jadłam takiej

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !