Sposób przygotowania

parówki zawijam w plasterki serka topionego, a nastepnie w ciasto francuskie.
wierzch smaruje rozkłóconym jajkiem. mozna posypac ziarnami sezamu( ja akurat nie miałam) piekę w piekarniku w temp 220 st ok.15 min. SMACZNE!!!!!
.

Komentarze

  • 1
    original
    Opublikowano

    alaaa

    na pewno będzie smaczne
  • 0
    original
    Opublikowano

    RenataZ-et

    Super jest taka parówka w cieście francuskim. Sama często robię i wszystkim smakuje :)
  • 1
    ja
    Opublikowano

    IZABELA29

    fajnie wygląda
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    MAŁY

    fajne
  • 3
    original
    Opublikowano

    Kate131

    smaczne
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    grazia1

    musi dobrze smakowac
  • 1
    original
    Opublikowano

    hastalavista

    ciekawy pomysł :)
  • 0
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    Treść odpowiedzi została zablokowana przez administratora serwisu.
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    Bart

    fajna
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    Bart

    fajna
  • 1
    original
    Opublikowano

    Neetka90

    smaczne! :) jadłam już kiedyś.

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !