Sposób przygotowania

Zbieram przez jakiś czas bułki, bagietki białe pieczywo. Gdy jest suche miele w maszynce do mięsa lub w melakserze.

Komentarze

  • 1
    images-big
    Opublikowano

    anja3107

    niezbyt skomplikowane ;-)
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    robię tak samo ,nie wyrzucam pieczywa i mam swoją tartą bułkę,przynajmniej wiadomo z czego jest zrobiona
  • 4
    original
    Opublikowano

    gacopierz23

    anja3107 nieskomplikowane ale tak jak pisze Ewa wiem z czego ta bułka tarta jest zrobiona ;)
  • 0
    original
    Opublikowano

    niciapn

    czasem trę bułkę na tarce , ale oprócz bułki trę też ciemne pieczywo nawet ciemny chleb :P
  • 2
    original
    Opublikowano

    MAR3STA

    taka jest najlepsza;)
  • 2
    original
    Opublikowano

    jeta72

    Tylko takiej używam;)
  • 1
    original
    Opublikowano

    Mariusz10

    lubię
  • 0
    original
    Opublikowano

    SyMiki

    taka jest najlepsza
  • 1
    original
    Opublikowano

    Ewelina38

    też tak robię ... i wiemy co jemy :)
  • 3
    original
    Opublikowano

    Dorota59

    ja ścieram na tarce
  • 1
    original
    Opublikowano

    Dorian

    praktyczny dodatek
  • 2
    original
    Opublikowano

    Grazyna0211

    też robię nie ma to jak własnej produkcji wiem co jem:)
  • -1
    original
    Opublikowano

    Anna152

    chyba każdy tak robi:)
  • 1
    original
    Opublikowano

    m1monika

    też tak robię
  • 1
    original
    Opublikowano

    IKrakowianka

    Czasami też robię
  • 2
    original
    Opublikowano

    jordi

    nie ma to jak domowej roboty...
  • 0
    original
    Opublikowano

    IwonaKa

    tez sama ucieram bułkę

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !