Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

schab w majeranku

2.0
(1)
Czas
Czas: 30 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

schab 0,5 kg
sól
czosnek 4 ząbki
majeranek
olej 2 łyżki

Przepis i sposób przygotowania na: schab w majeranku

schab umyć,pokroić na małe kawałki. Posolić, wymieszać z wyciśniętym czosnkiem i majerankiem.Dodać 2 łyżki oleju. Wszystko dokładnie wymieszać i odstawić na noc do lodówki. Na następny dzień schab leciutko obsmażyć na patelni, następnie dać do garnka z paroma łyżkami wody i dusić na małym ogniu do miękkości. Podawać z gotowanymi ziemniakami i surówką.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

plocia 10.02.2013 11:26
Mój mąż nie wie co traci, nie je schabowego :)
agata1722
agata1722 15.02.2012 10:31
pyszne -polecam
Karolcia12 05.07.2011 14:33
pysznie się zapowiada ten przepis
ewa19a 23.05.2011 21:23
super

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak