Sposób przygotowania

Schab umyć, posypać solą i pieprzem, natrzeć majerankiem - najlepiej zostawić na cała noc w lodówce. Następnie obsmażyć na patelni. Przygotować zalewę - z wody i pozostałych przypraw, zagotować i ostudzić. Potem zagotować w niej schab i zostawić na noc. Po nocy znowu zagotpować jeszcze 2 razy. Plastry schabu podsmażyć na patelni i polać konfiturą z żurawin.

Komentarze

  • 3
    original
    Opublikowano

    Kate131

    apetyczny
  • 5
    no-image
    Opublikowano

    Misiek1

    uwielbiam schab z żurawiną
  • 1
    original
    Opublikowano

    Jolanta40

    fajny pomysł na obiadek
  • 0
    original
    Opublikowano

    natii3624

    Mmmm...wspaniale wygląda :)

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !