Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

WOŁOWINA ZAWIJANA W BOCZKU

2.0
(3)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 1 - 2 os.

Składniki:

polędwica wołowa 80 dkg.
żurawina 1/2 szkl.
sól do smaku
oliwa
boczek wędzony 20 plastry

Przepis i sposób przygotowania na: WOŁOWINA ZAWIJANA W BOCZKU

Kotlety z mięsa potłuc tłuczkiem, przyprawić solą i pieprzem, zawinąć w plastry z boczku, związać nicią kuchenną lub spiąć wykałaczką. Smażyć na grillowej patelni, po zdjęciu skropić oliwą. Przed zjedzeniem na każdym z zawijasów położyć żurawiny. SMACZNEGO !!!

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

owca441 23.04.2011 16:29
znakomita
owca441 23.04.2011 16:29
znakomita
teresa18 03.02.2011 17:46
pycha
Margo1 01.02.2011 22:03
fajny pomysł
Margo1 01.02.2011 22:02
fajny pomysł
IlajEM 31.01.2011 20:27
Bardzo dobry przepis. Robię takie często
accee 31.01.2011 19:44
Najs
MAR3STA 31.01.2011 16:58
z żurawiną, pycha;)

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak