Sposób przygotowania

Kotlety z mięsa potłuc tłuczkiem, przyprawić solą i pieprzem, zawinąć w plastry z boczku, związać nicią kuchenną lub spiąć wykałaczką. Smażyć na grillowej patelni, po zdjęciu skropić oliwą. Przed zjedzeniem na każdym z zawijasów położyć żurawiny. SMACZNEGO !!!

Komentarze

  • 2
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    Treść odpowiedzi została zablokowana przez administratora serwisu.
  • 0
    original
    Opublikowano

    MAR3STA

    z żurawiną, pycha;)
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    accee

    Najs
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    IlajEM

    Bardzo dobry przepis. Robię takie często
  • 1
    zdjecie0618_fit-800-600
    Opublikowano

    Margo1

    fajny pomysł
  • 1
    zdjecie0618_fit-800-600
    Opublikowano

    Margo1

    fajny pomysł
  • 1
    original
    Opublikowano

    teresa18

    pycha
  • 1
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    Treść odpowiedzi została zablokowana przez administratora serwisu.
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    owca441

    znakomita
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    owca441

    znakomita

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !