Sposób przygotowania

Jałowiec zmiażdżyć na drobno. Mięso usmażyć na maśle i oleju, dodać jałowiec, pieprz. Mięso przełożyć do naczynia żaroodpornego, dodać pomarańcze, liście laurowe, brandy, dolać 5 łyżek wody. Przykryć folią aluminiową, piec, po ok. 20 min. wycisnąć na mięso sok z pomarańczy, dodać sól, po kolejnych 20 min. dodać jabłka i piec 40 min. Pieczeń podawać z owocami. SMACZNEGO !!!

Komentarze

  • 3
    zdjecie0618_fit-800-600
    Opublikowano

    Margo1

    pyszny schab, lubię go
  • 2
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    Treść odpowiedzi została zablokowana przez administratora serwisu.
  • 1
    original
    Opublikowano

    olkaaa

    super
  • 1
    original
    Opublikowano

    Dorian

    pyszny pomysl

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !