Sposób przygotowania

Makaron zalać wrzątkiem, przykryć, odstawić na kilka minut. Napęczniały przelać zimną wodą, pokroić na drobno. Do mięsa dodać pokrojoną cebulę, pokrojoną natkę pietruszki, makaron, pieprz, sól, wszystko razem wymieszać. Papier ryżowy namoczyć na chwilę we wrzącej wodzie, odsączyć, posmarować go farszem, zwijać tak jak krokiety, smażyć na rozgrzanym oleju. SMACZNEGO !!!

Komentarze

  • 2
    zdjecie0618_fit-800-600
    Opublikowano

    Margo1

    muszą być wyśmienite
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    jolaxa

    pysznie
  • 2
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    Treść odpowiedzi została zablokowana przez administratora serwisu.

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !