Sposób przygotowania

Do mielonego mięsa dodać pieprz, sól, bułkę tartą, 2 łyżki sosu sojowego, orzeszki. Wszystko wymieszać. Z mięsa uformować mini kotleciki, obtoczyć je w mące, smażyć na oleju. Kapustę przekroić na średniej wielkości kawałki. Cebulę obrać, pokroić na paski. Cebulę z kapusta poddusić na oleju, dodać 2 łyżki sosu sojowego, dodać grzyby, doprawić solą i pieprzem, poddusić aż będą miękkie. Warzywa podawać do kotlecików. SMACZNEGO !!!

Komentarze

  • 3
    zdjecie0618_fit-800-600
    Opublikowano

    Margo1

    interesujący przepis
  • 3
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    Treść odpowiedzi została zablokowana przez administratora serwisu.
  • 0
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    Treść odpowiedzi została zablokowana przez administratora serwisu.

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !