Sposób przygotowania

ananasy osączyć syrop zostawić,żelatynę wsypać do naczynia i zalać odrobiną soku ananasowego odstawić do napęcznienia resztę soku wlać do rondla i wymieszać z żelatyną i rozpuścić nie gotować,ananasy pokroić w kostkę rozłożyć do pucharków,śmietanę wlać do wysokiego naczynia,dodać cukier waniliowy,cukier puder i rozpuszczoną żelatynę wszystko wymieszać wylać do pucherków na pokrojone ananasy i odstawić do schłodzenia udekorować listkami mięty lub melisy.

Komentarze

  • 1
    original
    Opublikowano

    MAR3STA

    lubie taki deserek;)
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    Elżbieta17

    Smaczne...
  • 2
    original
    Opublikowano

    m1monika

    pyszny
  • 2
    original
    Opublikowano

    Grazyna0211

    dla mnie pycha
  • 1
    original
    Opublikowano

    Wacław

    prosty i smaczny :)
  • 1
    original
    Opublikowano

    jeta72

    prosty i smaczny :-)

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !