Sposób przygotowania

Marynata : 1/2 szklanka zalewy z ananasa przelać do miski, dodać sól, pieprz, 1 łyżkę curry. Dokładnie wymieszać. Dodać umyte, osuszone polędwiczki, pokrojone w plastry o grubości około 1,5 cm. Wymieszać. Odstawić do lodówki na noc. Plastry ananasa pokroić na części. Wyjąć polędwiczki z marynaty. Nadziewać na przemian kawałki polędwicy i ananasa. Grillować około 20-25 min. na przemian przewracając. Smacznego !!!

Komentarze

  • 2
    original
    Opublikowano

    MAR3STA

    świetny pomysł!
  • 2
    ja
    Opublikowano

    IZABELA29

    smakowite połączenie
  • 0
    original
    Opublikowano

    edyta51

    pycha
  • 0
    original
    Opublikowano

    Jodaj

    super szaszłyki :)

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !