Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

HALIBUT SMAŻONY

2.0
(7)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

filety z halibuta 1/2 kg.
sok z cytryny 2 łyżka
oliwa 2 łyżki
koper świeży
sól do smaku
pieprz do smaku
olej do smażenia

Przepis i sposób przygotowania na: HALIBUT SMAŻONY

Koperek posiekać, wymieszać z sokiem z cytryny, oliwą, pieprzem, solą. Filety natrzeć marynatą. Smażyć na rozgrzanym oleju. SMACZNEGO !!!

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

Emiliozo 03.10.2012 07:54
zawsze widziałam tylko wędzonego halibuta
marcia71 20.07.2011 00:14
moja ulubiona ryba
Adamorek 10.05.2011 23:28
dobre z koperkiem
Margo1 15.02.2011 10:59
uwielbiam wszystkie ryby

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak