Sposób przygotowania

Łososia pokroić w kawałki, natrzeć mięso solą i usmażyć. Cebulę obrać, pokroić w kostkę. Ogórka obrać i przekroić na pół, wyjąć miąższ i pokroić go na kawałki. Łososia zdjąć z ognia i na tym samym tłuszczu udusić cebulę i ogórka. Dolać wino, bulion i rozprowadzoną śmietanę, zagotować i wyłączyć, wymieszać z musztardą.
Makaron ugotować w osolonej wodzie, odcedzić. Do makaronu dodać rybę i sos, wszystko wymieszać, posypać zielonym koperkiem. SMACZNEGO !!!

Komentarze

  • 3
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    Treść odpowiedzi została zablokowana przez administratora serwisu.
  • 3
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    Treść odpowiedzi została zablokowana przez administratora serwisu.
  • 4
    zdjecie0618_fit-800-600
    Opublikowano

    Margo1

    smaczne w smaku
  • 2
    original
    Opublikowano

    IKrakowianka

    Brzmi ciekawie

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !