Sposób przygotowania

Do osolonej wody wrzucamy kalafior w całości,gotujemy az będzie miekki,odcedzamy czekamy aż wystygnie i odrywamy kwiaty kalafiora,wielkość zależy od nas.Maczamy najpierw w jajku następnie w bułce tartej i wkładamy na patelnie wcześniej rozgrzaną margaryną.Smażymy aż nam się kalafior zarumieni.

Komentarze

  • 0
    no-image
    Opublikowano

    aga130982

    pychulne
  • 0
    original
    Opublikowano

    anemon

    Bardzo rumiany kalafior.
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    Elżbieta17

    pycha:)
  • 4
    original
    Opublikowano

    Jodaj

    uwielbiam choć daaawno nie robiłam :)

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !