Sposób przygotowania

Galaretki zrobic zgodnie z instrukcja na opakowaniu- kazda w oddzielnym naczyniu. Gdy stezeje, po jednej z kazdego smaku pokroic w kostke i wrzucic do miski. Zelatyne rozrobic w pol szklanki cieplej wody.Wlac do maslanki i odrazu po wymieszaniu wpalc do miski z galaretka i wymieszac. Jak stezeje to wylac galaretke ktora nam zostala i wstawic do lodowki na minimum 3 godziny.

Komentarze

  • 0
    original
    Opublikowano

    iga2

    ciekawy ten deser
  • 1
    original
    Opublikowano

    teresa18

    pomysłowy, kolorowy smaczny
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    owca441

    pomysłowy
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    owca441

    pomysłowy

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !