Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Surówka Płocka

Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

marchew 2
seler 1
jogurt naturalny 2 małe kubeczki
cukier lub miód 1 łyżeczka
orzechy włoskie 2 łyżki posiekane
jabłko kwaśne 2 kilka szt.

Przepis i sposób przygotowania na: Surówka Płocka

Jabłka obrać, usunąć gniazda nasienne i pokroić w drobną kostkę. Marchew i seler obrać, zetrzeć na tarce z dużymi otworami, wymieszać z jabłkiem i sokiem z cytryny. Jogurt ubić z cukrem i szczyptą soli, polać surówkę i posypać posiekanymi orzechami i zieleniną.

UŻYJ W PRZEPISIE

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

Margo1 26.03.2013 12:25
podoba mi się
adam1f 07.03.2011 22:26
dobre
sylwiachmiel 29.05.2010 17:18
no no ciekawe polaczenie warzyw

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak