Sposób przygotowania

Z mięsa wyjąć kości i naciąć kieszeń, natrzeć solą i majerankiem. Cebulę pokroić i przesmażyć, wątróbkę namoczyć w mleku, odsączyć i pokroić, dodać do cebuli, smażyć 10 minut. Wątróbkę, mielone mięso, namoczoną i odciśniętą bułkę przyprawić. Dodać jajka, natkę, i wymieszać. Nadziać mostek i zszyć, zrumienić na oleju, podlać wodą piec w temp. 200 stop. Przez 1 godz.

Komentarze

  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Sylwia88

    muszę spróbować
  • 0
    original
    Opublikowano

    agam26

    ciekawe

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !