Sposób przygotowania

Do mięsa dodać kawałeczek pokrojonego imbiru oraz przeciśnięty czosnek, mięso przyprawić papryką, solą, pieprzem, dokładnie wymieszać. Odstawić na 30 min. Z mięsa uformować kebabiki ala małe podłużne kotleciki, usmażyć je na rozgrzanym oleju. Nadziać mięso na patyki od szaszłyków. Jogurt wymieszać z ogórkiem startym na tarce, natką pietruszki i odrobiną mięty, doprawić solą i pieprzem. Kebaby podawać z dipem. SMACZNEGO !!!

Komentarze

  • 2
    zdjecie0618_fit-800-600
    Opublikowano

    Margo1

    pyszny, ale za to dużo składników
  • 1
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    Treść odpowiedzi została zablokowana przez administratora serwisu.
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    jasiek

    super

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !