Sposób przygotowania

Ciasto francuskie kroimy na kwadraty 6cm X 6 cm. Na każdym układamy po łyżeczce twardej marmolady .Brzegi smarujemy mlekiem i sklejamy jak pierogi ,Widelcem przyciskamy delikatnie .Wykładamy na blaszkę wyłożoną papierem śniadaniowym posmarowanym masłem i posypanym delikatnie mąką.Pieczemy w nagrzanym do 175* C piekarniku przez 25 minut .

Komentarze

  • 6
    original
    Opublikowano

    Gosia40

    łatwe i smaczne
  • 3
    original
    Opublikowano

    alaaa

    szybkie do zrobienia i smaczne
  • 1
    original
    Opublikowano

    barbara11561

    Wspaniałe:)
  • 1
    imgp7894
    Opublikowano

    evita0007

    mmm smaczniutko wyglądają :)
  • 1
    avatar-1
    Opublikowano

    Anna133

    to jest pyszne też robię :)
  • 0
    avatar-1
    Opublikowano

    Anna133

    niema to jak ciasto francuzkie
  • 0
    avatar-1
    Opublikowano

    Anna133

    szkoda że fracuskie trudno zrbić samemu
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    też tak robię ,są bardzo smaczne
  • 0
    katarzyna-jaworek.
    Opublikowano

    Katarzyna59

    bardzo apetyczne
  • 0
    original
    Opublikowano

    ben-ka

    szybko i smacznie:)
  • 0
    original
    Opublikowano

    Grażyna13

    Proste i pyszne :)
  • 0
    original
    Opublikowano

    rjustysia

    Niewiele czasu i pracy a pyszne słodkości gotowe ;)
  • 1
    original
    Opublikowano

    Ada-Gaba

    idealne na drugie śniadanie

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !