Sposób przygotowania

Kalafior umyć, włożyć do wrzącej osolonej wody z dodatkiem cukru. Gotować kilka minut bez przykrycia, następnie przykryć i ugotować do miękkości. Masło i bulkę zrumienić . Kalafior wyłożyć na talerz i oblać zrumienionym masłem z bułką tartą. Podawać jako dodatek do potraw.

Komentarze

  • 1
    original
    Opublikowano

    Andzia1977

    uwielbiam kalafior z bułką tartą
  • 1
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    extra
  • 1
    original
    Opublikowano

    Ada-Gaba

    smaczny,lubię taki
  • 1
    original
    Opublikowano

    gacopierz23

    lubię kalafior
  • 1
    original
    Opublikowano

    Seba

    super
  • 1
    original
    Opublikowano

    olkaaa

    bardzo lubię

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !