Sposób przygotowania

Ziemniaki obrać , ugotować na pół miękko w lekko osolonej wodzie, odcedzić. Wsypać do naczynia żaroodpornego, skropić oliwą wymieszaną z roztartym czosnkiem, posypać przyprawą kucharek, oprószyć pieprzem i papryką. Włożyć do nagrzanego piekarnika i zapiec na zloty kolor. Podawać z pieczonym kurczakiem.

Komentarze

  • 1
    original
    Opublikowano

    Edyta38

    takie lubie
  • 2
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    pyszne są
  • 1
    original
    Opublikowano

    Seba

    smaczne
  • 2
    original
    Opublikowano

    m1monika

    uwielbiam :-)
  • 1
    original
    Opublikowano

    gacopierz23

    lubię takie chrupiące
  • 2
    original
    Opublikowano

    Dorota59

    bardzo apetyczne
  • 1
    original
    Opublikowano

    olkaaa

    bardzo lubię

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !