Sposób przygotowania

Pieczarki umyć, obrać, pokroić i poddusić na maśle i oleju.
Mięso na gulasz pokroić na kawałki, przyprawić solą, pieprzem, podsmażyć, dodać pokrojone grzyby oraz wino. Dusić przykryte ok. 1,5 h. na małym ogniu, co jakiś czas mieszając. Pod koniec mięso odkryć by odparować nadmiar sosu. SMACZNEGO !!!

Komentarze

  • 1
    no-image
    Opublikowano

    halinka1011

    świetny przepis
  • 3
    zdjecie0618_fit-800-600
    Opublikowano

    Margo1

    bardzo dobry obiad
  • 2
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    Treść odpowiedzi została zablokowana przez administratora serwisu.

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !