Sposób przygotowania

Mięso mielona przyprawić solą, pieprzem, dodać jajko. Cebulę obrać, pokroić, zeszklić na oleju, dodać do mięsa. Mięso z przyprawami i cebulą dobrze wymieszać, wyłożyć na ciasto francuskie i zwinąć placek w rulon, posypać sezamem, wyłożyć na blaszkę. Piec ok. 45 min. w temp. 220 stopni C. SMACZNEGO !!!

Komentarze

  • 1
    no-image
    Opublikowano

    halinka1011

    świetny przepis
  • 1
    zdjecie0618_fit-800-600
    Opublikowano

    Margo1

    też bardzo dobra pieczeń
  • 1
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    Treść odpowiedzi została zablokowana przez administratora serwisu.
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Zoso

    smaczne mięsko
  • 1
    original
    Opublikowano

    Emiliozo

    lubię taką

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !