Sposób przygotowania

Mięso przyprawić pieprzem i solą. Na każdym plastrze mięsa układać wypestkowaną śliwkę i liść szałwii, zawinąć w rulon, spiąć wykałaczką albo zawinąć nitką. Ruloniki podsmażyć na maśle, dodać pokrojony boczek, wlać wino, dusić aż mięso będzie miękkie. Fasolkę ugotować w osolonej wodzie, odcedzić, pokroić na kawałki i poddusić w mięsie. SMACZNEGO !!!

Komentarze

  • 1
    no-image
    Opublikowano

    Małgorzata113

    świetny przepis
  • 2
    zdjecie0618_fit-800-600
    Opublikowano

    Margo1

    Świetny przepis, ciekawy...
  • 1
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    Treść odpowiedzi została zablokowana przez administratora serwisu.
  • 1
    original
    Opublikowano

    Justyna Jussstiii

    super polecam gorąco
  • 0
    original
    Opublikowano

    malcik111

    super

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !