Sposób przygotowania

kapustę drobno pokroić opłukać włożyć do garnka wlać odrobinę wody i zagotować,dodać kucharka i gotować do miękkości,jak się ugotuje przyprawić do smaku cukrem i octem lub kwaskiem cytrynowym,na konieć pokroić w kosteczkę boczek lub słoninę i wytopić na patelni dodać do kapusty i wymieszać,tak przygotowaną potrawę można podawać jako dodatek do mięsa i ziemniaków.

Komentarze

  • 1
    original
    Opublikowano

    MAR3STA

    ale bym zjadła taką kapustę;)
  • 2
    original
    Opublikowano

    Seba

    fajna do obiadu
  • 1
    10257115_10153256927827125_4985002753991463258_o
    Opublikowano

    Zdzisław

    dobra do obiadu

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !