Sposób przygotowania

Filet z mintaja (lub innej ryby) posolić. Oprószyć mąką zamoczyć w roztrzepanym jajku obtoczyć w bułce tartej. Smażyć na złoty kolor.

Komentarze

  • 2
    100_7604
    Opublikowano

    misia53

    Przepis prosty ,dle każdego , zyczę więc Wam dziś smacznego!
  • 2
    original
    Opublikowano

    MAR3STA

    smaczna rybka;)
  • 0
    original
    Opublikowano

    caroline1983

    Ja bym dodała jeszcze pare przypraw
  • 2
    no-image
    Opublikowano

    kuklik

    bardzo lubię taką
  • 2
    original
    Opublikowano

    m1monika

    smaczna!!!
  • 1
    original
    Opublikowano

    Mariusz10

    super!
  • 2
    original
    Opublikowano

    Dorota59

    smaczna
  • 0
    original
    Opublikowano

    Wojt@s

    extra
  • 2
    original
    Opublikowano

    kate.500

    pyszna rybka
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    kanu83

    mniam
  • 2
    original
    Opublikowano

    ankaryba

    smaczna :-)
  • 1
    original
    Opublikowano

    Wafelek2601

    bardzo lubię taką usmażoną rybkę.
  • 1
    original
    Opublikowano

    Grazyna0211

    smaczna złota rybka
  • 2
    original
    Opublikowano

    jeta72

    smaczna :-)
  • 1
    original
    Opublikowano

    Dorian

    pycha
  • 1
    original
    Opublikowano

    Ela15

    ryba opiekana
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    Anna138

    pyszna rybka
  • 1
    original
    Opublikowano

    Wacław

    bardzo apetyczna rybka !
  • 1
    original
    Opublikowano

    IKrakowianka

    Zawsze mi smakuje
  • 2
    no-image
    Opublikowano

    mic

    az mam smaka na nia
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    Maniek2

    pycha
  • 1
    original
    Opublikowano

    Beata23

    lubię opiekane rybki
  • 1
    original
    Opublikowano

    Łukasz15

    Często robię w piątek na obiad

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !