Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Ryba opiekana

2.0
(3)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

filet z mintaja 4 sztuki
jajko 1 sztuka
Bułka tarta klasyczna Prymat
masło do smażenia
mąka

Przepis i sposób przygotowania na: Ryba opiekana

Filet z mintaja (lub innej ryby) posolić. Oprószyć mąką zamoczyć w roztrzepanym jajku obtoczyć w bułce tartej. Smażyć na złoty kolor.

UŻYJ W PRZEPISIE

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

Łukasz15 15.06.2013 11:06
Często robię w piątek na obiad
Beata23 31.05.2013 08:50
lubię opiekane rybki
Maniek2 23.02.2013 21:27
pycha
mic 16.11.2012 22:25
az mam smaka na nia
IKrakowianka 17.09.2012 16:09
Zawsze mi smakuje
Wacław 07.08.2012 14:48
bardzo apetyczna rybka !
Anna138 01.08.2012 19:10
pyszna rybka
Ela15 19.06.2012 20:08
ryba opiekana
Dorian 14.06.2012 12:31
pycha
jeta72 08.05.2012 12:41
smaczna :-)
Grazyna0211 16.03.2012 10:04
smaczna złota rybka
Wafelek2601 15.02.2012 01:02
bardzo lubię taką usmażoną rybkę.
ankaryba 16.01.2012 16:57
smaczna :-)
kanu83 06.01.2012 20:28
mniam
kate.500 14.12.2011 07:49
pyszna rybka
Wojt@s
Wojt@s 13.12.2011 10:20
extra
Dorota59 15.09.2011 10:19
smaczna
Mariusz10 02.07.2011 23:58
super!
m1monika 09.04.2011 19:51
smaczna!!!
kuklik 20.02.2011 20:05
bardzo lubię taką
caroline1983 03.02.2011 15:24
Ja bym dodała jeszcze pare przypraw
MAR3STA 30.01.2011 19:33
smaczna rybka;)
misia53 30.01.2011 12:59
Przepis prosty ,dle każdego , zyczę więc Wam dziś smacznego!

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak