Sposób przygotowania

namoczony groch gotujemy do miękkości,odcedzamy i przecieramy przez sito lub miksujemy.studzimy,dodajemy surowe jaja,przyprawy i drobno posiekany ząbek czosnku.masę wysypujemy na stolnice z bulka tarta,formujemy wałek,kroimy na krazki ok 2 cm grubosci,obtaczamy w ulce i smazymy na patelni.

Komentarze

  • 1
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    mniam:)
  • 2
    no-image
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    super
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    mehia

    niezłe :)
  • 1
    kucharka
    Opublikowano

    gosia47-47

    ciekawe
  • 0
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    smakowite
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    iknbozka

    jeszcze takich nie jadłam
  • 0
    original
    Opublikowano

    owocówka

    ekstra
  • 2
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    Treść odpowiedzi została zablokowana przez administratora serwisu.

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !