Sposób przygotowania

Mięso umyć, oprószyć solą i pieprzem, obtoczyć w mące i zrumienić na oliwie. Przełożyć do rondla, podlać odrobiną wody i dusić pod przykryciem, około 20 minut. Następnie dodać pokrojoną marchew i seler. Por i pieczarki, lekko podrumienić na maśle, połączyć z warzywami i mięsem, oprószyć solą i pieprzem. Dusić do miękkości. Podawać z ziemniakami i surówką.

Komentarze

  • 1
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    super
  • 0
    original
    Opublikowano

    Stenka

    Lubię mięsa z wrzywami, zrobię jutro
  • 2
    original
    Opublikowano

    IlonaAlbertos

    Muszą wspaniale smakować.
  • 2
    no-image
    Opublikowano

    mirosława4

    smaczne aż chce się jeść :)
  • 1
    original
    Opublikowano

    gacopierz23

    i znalazłam przepis dla mojego dzisiejszego kurczaka :)

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !