Sposób przygotowania

Białka jaj ubić na sztywno, wymieszać z majonezem, doprawić do smaku cukrem, solą i pieprzem, schłodzić. Podawać do ryb na zimno, ryb gotowanych i wędzonych.

Komentarze

  • 2
    original
    Opublikowano

    MAR3STA

    na pewno smaczny;)
  • 1
    original
    Opublikowano

    teresa18

    muszę spróbowac
  • 2
    original
    Opublikowano

    jeta72

    Trzeba spróbować na pewno dobry;)
  • 3
    original
    Opublikowano

    gacopierz23

    dobry sosik
  • 1
    original
    Opublikowano

    Gonia555

    pyszny
  • 0
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    Treść odpowiedzi została zablokowana przez administratora serwisu.
  • 0
    original
    Opublikowano

    Grażyna13

    Podobami się !
  • 2
    original
    Opublikowano

    Motorek

    super
  • 1
    original
    Opublikowano

    Izabela/bella81

    nigdy nie jadłam takiego sosiku
  • 2
    15
    Opublikowano

    Aneta41

    brzmi ciekawie
  • 2
    original
    Opublikowano

    Seba

    fajny
  • 2
    original
    Opublikowano

    RenataZ-et

    bardzo fajny
  • 0
    original
    Opublikowano

    dorotka0000025

    fajny
  • 1
    original
    Opublikowano

    Wafelek2601

    Ciekawy pomysł
  • 2
    original
    Opublikowano

    Dorota59

    ciekawa nazwa
  • 3
    original
    Opublikowano

    Pani Domu

    fajny sos,
  • 1
    original
    Opublikowano

    Ada-Gaba

    bardzo fajny
  • 1
    original
    Opublikowano

    Ania67

    świetny sosik

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !