Sposób przygotowania

Cebulę obrać, pokroić i ugotować w 3 szklankach wody, przecedzić. Do wywaru wlać zakwas, mąkę wymieszaną z odrobiną zimnej wody, zagotować. Dodać śmietanę i majeranek, przyprawić do smaku solą, pieprzem i cukrem. Jajka obrać, pokroić na ćwiartki, położyć na talerze, zalać żurkiem i posypać natką pietruszki. Podawać z pieczywem.

Komentarze

  • 1
    original
    Opublikowano

    Motorek

    smaczny
  • 1
    original
    Opublikowano

    Seba

    pycha
  • 1
    original
    Opublikowano

    gacopierz23

    i do tego biała kiełbaska
  • 1
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    Treść odpowiedzi została zablokowana przez administratora serwisu.

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !