Sposób przygotowania

Składniki:
* 1 kisiel pomarańczowy duży Delecty (na 0,75 l wody)
* 1 Fisiel marchewkowo-bananowy Delecty (na 0,4 l wody)
* 7,5 łyżki cukru
* 1 Śnieżka light Gellwe (na 3/4 szkl. wody)
* 1/2 banana
Obydwa kisiele zmieszać, ugotować razem z cukrem zgodnie w instrukcją. Wlać do 5 salaterek. Odstawić do wystygnięcia.
3/4 szklanki przegotowanej wody wstawić do lodówki.
Banany pokroić w plastry.
Gdy kisiel ostygnie, ubijamy Śnieżkę z zimną wodą ok.5 minut, nakładamy z plastrami banana na wierzch deseru.
Kisiel ma super smak, a kwaskowy posmak super smakuje z bitą śmietaną i bananem

Komentarze

  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Sylwia88

    super wyglada
  • 0
    original
    Opublikowano

    MAŁGORZATA108

    Apetycznie się prezentuje.
  • 3
    100_7604
    Opublikowano

    misia53

    Chociaż Ewka póżno wstała, jednak o nas pamiętała, i z kisielu i śmietanki pyszny deser nam podała.
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    bardzo pomysłowo podany kisiel
  • 3
    original
    Opublikowano

    SmacznaPyza

    jeden mój, zaklepany!
  • 2
    original
    Opublikowano

    Sarenka

    Marchewkowo-bananowego kisielu jeszcze nie jadlam, ale brzmi interesujaco.
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    Mati13

    bardzo smaczny deserek
  • 0
    edyta14
    Opublikowano

    wedith1

    Super deserek!
  • 0
    original
    Opublikowano

    ilka_86

    super deserek

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !