Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

krem do tortu bezowego

2.0
(5)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 1 - 2 os.

Składniki:

żółtko jajek 4
cukier puder 0,5 szklanki
masło 1
spirytus 1 kieliszek
kakao 2-3 lyzki

Przepis i sposób przygotowania na: krem do tortu bezowego

Wszystkie skłądniki miksujemy za pomocą miksera.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

hahanka 20.08.2013 17:16
akurat taki przepis potrzebuje

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak