Sposób przygotowania

Bierzemy duży słój, wrzucamy na jego dno pestki od wiśni, potem wiśnie wydrylowane i zalewamy spirytusem. Zakręcamy słoik i odstawiamy w ciemne, chłodne miejsce na okres miesiąca. Po tym czasie płyn zlewamy do drugiego słoja i dodajemy płynny miód, mieszamy do rozpuszczenia miodu w nalewce, odstawiamy na kolejne 2 miesiące w chłodne miejsce. Podawać w karafce szklanej.

Komentarze

  • 3
    original
    Opublikowano

    banditka

    Wreszcie udało mi się dodać zdjęcie do przepisu :)!
  • 5
    original
    Opublikowano

    Kate131

    pysznosci
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    wiola28a

    wow!!
  • 1
    original
    Opublikowano

    ronald88

    super

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !