Sposób przygotowania

Czystą wątróbkę, drobno posiekać, zmieszać z mięsem mielonym. Bułkę namoczyć w mleku, kiedy będzie miękka,odcisnąć, połączyć z mięsem. Cebulę drobno posiekać dodać do mięsa, wraz z ziołami i jajkiem, przyprawić do smaku solą i pieprzem. Wszystko dokładnie wymieszać uformować nie duże kulki obsmażyć na smalcu lub ugotować w bulionie.

Komentarze

  • 1
    no-image
    Opublikowano

    mehia

    apetyczne, szkoda że nie ma fotki
  • 0
    wp_20160725_14_26_53_pro_li
    Opublikowano

    ZEWA

    ciekawy pomysł z przemyceniem wątróbki dzieciom
  • 0
    original
    Opublikowano

    Andysz

    mniamm
  • 0
    dsc05018
    Opublikowano

    Pietruszka

    smaczne
  • 0
    original
    Opublikowano

    IwonaKa

    świetne,musze takie zrobić,super pomysł

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !