Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Rybka nacierana koperkiem w panierce z orzeszków ziemnych

2.0
(6)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 1 - 2 os.

Składniki:

filet z ryby 1 szt
jajko 1 szt
Bułka tarta klasyczna Prymat 1/3 szklanki
orzeszki ziemne 1 garśc
koperek 1/2 pęczka
Sól czosnkowa jodowana Prymat
pieprz
masło 1/3 kostki

Przepis i sposób przygotowania na: Rybka nacierana koperkiem w panierce z orzeszków ziemnych

Filet myjemy, dzielimy na porcje, osuszamy- nacieramy solą czosnkową, pieprzem i posiekanym koperkiem- odstawiamy na godzinkę.
Orzeszki kruszymy, mieszamy z bułką tartą.
Rybkę panierujemy w jajku i panierce z bułki i orzeszków- smażymy na masełku na złoty kolor.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

Archiduchesse 29.07.2016 11:47
Czy ktoś przygotowywał bez koperku? Jak smakuje? Chciałabym przygotować, ale nienawidzę kopru.
Motorek 19.09.2013 08:47
bardzo smaczna
IrenaM 21.06.2012 22:49
fajna panierka
hanna992 28.11.2011 16:09
orzechów nie lubie ale z pewnością musi być pyszne
monika141 09.10.2011 13:20
fajny pomysl
olivka 23.08.2011 11:15
wyglada rewelacyjnie
berys18 30.05.2011 20:12
apetycznie wyglada
Tika4444 17.05.2011 08:18
pyszności
kotlet 13.05.2011 19:43
też ciekawy pomysł...
kanu83 13.05.2011 16:31
bardzo apetycznie się prezentuje
jeta72 21.04.2011 17:34
Bardzo lubię rybkę, pewnie i ta jest pyszna no i zdrowa;)
Ewelina38 01.04.2011 19:06
o pyszności :)
Grazyna0211 29.03.2011 13:50
super rybka
magical66 26.03.2011 09:30
fajny pomysł
Krystyna32 04.02.2011 20:08
super przepis
ziutula
ziutula 01.02.2011 12:18
`rybka w każdej postaci jest pyszna...
Wojtek8 01.02.2011 10:10
super

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak