Sposób przygotowania

Por oczyścić i pokroić na kawałki długości ok 2-3cm.

Mięso umyć odsączyć i pokroić w kostkę.

Rozgrzać olej w garnku i usmażyć mięso. Dodać por. Wlać 1 L wody i wrzucić kostkę bulionową,

Gotować 45min.

Na koniec dodać śmietanę i posypać natką pietruszki.

Komentarze

  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Jadwiga18

    dobrze brzmi - tzreba skorzystać:)
  • 3
    original
    Opublikowano

    gacopierz23

    coś nowego trzeba spróbować
  • 2
    original
    Opublikowano

    Emilia22

    fajny przepis
  • 2
    original
    Opublikowano

    Emilia22

    mniam
  • 2
    no-image
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    na pewno świetnie smakuje
  • 2
    no-image
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    super
  • 2
    no-image
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    z chęcią bym to wszamał
  • 2
    no-image
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    z chęcią bym to wszamał
  • 1
    original
    Opublikowano

    Monika192

    mniam
  • 0
    original
    Opublikowano

    adam1f

    niezły pomysł

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !