Sposób przygotowania

Piekarnik podgrzewamy do 180 stopni. Zbijamy mięso po obu stronach drewnianym tłuczkiem. W dużym rondlu rozgrzać masło, dodać cebulę, czosnek i pieczarki. Podsmażyć przez 3 minuty, dodać posiekany uprzednio szpinak oraz rosół, bazylię, tartą bułkę. Tak przygotowane nadzienie ułożyć równo na mięsie, posypać serem. Zwinąć roladę, związać co 5 cm nitką. Piec pod przykryciem przez 2 godziny. Przed podaniem kroimy w plastry o grubości 2,5 cm.

Komentarze

  • 0
    no-image
    Opublikowano

    MAŁGORZATA79

    smaczne
  • 0
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    dobry przepis
  • 2
    original
    Opublikowano

    marchewka

    fajne z tym szpinakiem

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !