Składniki:
mięso wołowe- szpondra | 1 kg |
masło | 3 łyżki |
cebula | 1 mała pokrojona |
ząbek czosnku | 1 posiekany |
szpinak | 280g |
Bułka tarta klasyczna Prymat | 1,1/2 szklanki |
bazylia | 1 łyżeczka |
rosół z kurczaka | 1/2 szklanki |
mięso wołowe- szpondra | 1 kg |
masło | 3 łyżki |
cebula | 1 mała pokrojona |
ząbek czosnku | 1 posiekany |
szpinak | 280g |
Bułka tarta klasyczna Prymat | 1,1/2 szklanki |
bazylia | 1 łyżeczka |
rosół z kurczaka | 1/2 szklanki |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: