Sposób przygotowania

Nioki to tak jak by nasze kopytka , tylko że nioki w cale nie mają smaku kopytek może tylko tak wyglądają. (Nioki przywiezione zostały z Włoch).

Nioki gotujemy w dużym garnku. przez 10min minimum.
Pomidory z puszki dodajemy do garnka przyprawiamy : czosnkiem , olejem , bazylią , pieprzem , solą i gotujemy 30min.
Następnie wykładamy nioki na talerz i polewamy sosem po czym trzemy żółty ser na wierzch .
Smacznego!

Komentarze

  • 0
    original
    Opublikowano

    suzana

    ale fajne!
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Małgorzata106

    super
  • 0
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    smaczne

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !