Sposób przygotowania

Rybę dokładnie myjemy i smażymy bez panierki na patelni z odrobiną oliwy. Gdy będzie już ładnie przyrumieniona , w garnku lub na drugiej patelni rozpuszczamy masło i smażymy an nim pokrojony w plasterki czosnek. Gdy czosnek puści swoje soki łyżeczką nabieramy masło i [polewamy nim smażącą sie rybę. Zużywamy całe masło an polanie ryb i smażymy je jeszcze przez chwilę. Podajemy z pieczonymi ziemniakami

Komentarze

  • 2
    original
    Opublikowano

    Jaheira11

    ciekawe
  • 1
    logo-fb-nowe
    Opublikowano

    PaniMISIOWA

    dobrze, że to nie prawdziwa ryba maślana, bo po niej są sensacje ;-)

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !