Sposób przygotowania

Boczek tniemy na kawałeczki i smażyć do kruchości, następnie dobrze osączyć z tłuszczu. Rozmącić jaja ze śmietaną. Mieszając dodać boczek, cebulę, przyprawy. Wlać na gorącą patelnię z masłem. W trakcie smażenia podważać jajecznicę lekko łopatką od boków patelni tak, aby smażyła się równomiernie. Od czasu do czasu zamieszać. Pod koniec smażenia posypać serem. Jajecznicę podzielić na 8 części, rozłożyć na naleśnikach i zawinąć je.

Komentarze

  • 0
    no-image
    Opublikowano

    kanu83

    rewelacja
  • 0
    original
    Opublikowano

    kochanyptysiu

    ciezko,ale pysznie.Super!
  • 1
    original
    Opublikowano

    alaaa

    pomysłowe
  • 1
    original
    Opublikowano

    bursztynek

    świetny pomysł
  • 2
    original
    Opublikowano

    marchewka

    mniam
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Rique

    mmm super:) idzie się najeść:)
  • 0
    original
    Opublikowano

    Ania67

    Że też na to nie wpadłam- super
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    mirosława4

    super
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    matii6

    ciekawe,,
  • 0
    original
    Opublikowano

    mala2021

    świetny pomysł
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    hmm, muszę spróbować :)
  • 1
    zdjecie0618_fit-800-600
    Opublikowano

    Margo1

    chyba takich nie jadłam
  • 0
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    Treść odpowiedzi została zablokowana przez administratora serwisu.

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !