Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Sałatka pieczarkowa

2.0
(0)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 5+ os.

Składniki:

pieczarki 70 dag
por 1 szt
majonez
sól
pieprz
jajko 4 szt

Przepis i sposób przygotowania na: Sałatka pieczarkowa

Pieczarki obrać, umyć i ugotować w osolonej wodzie. Jajka ugotować na twardo. Por umyć, i tylko białą część (tzw. korzeń) pokroić na pół, następnie w pół księżyce. Pieczarki pokroić na większe kawałki (tj. na zdjęciu), jajka pokroić wzdłuż na 3 części i każdą część ponownie na 3 i kroić grubsze kostki. Por, pieczarki i jajka wymieszać, dodać majonez i doprawić do smaku.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

ewasylwia 29.01.2011 13:43
lubię takie sałatki
agnieszka137 29.01.2011 13:15
pycha,lubię pieczarki

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak