Sposób przygotowania

Schab umyć, pokroić na kotlety, rozbić je tłuczkiem do mięsa.
Każdy kotlet posypać przyprawą gyros z obu stron i odstawić na 10 minut.
Po tym czasie maczać kotlety w rozmąconych jajkach a następnie panierować w płatkach wymieszanych z mąką.
Smażyć po około 3-4 minuty z każdej strony w zależności od grubości kotletów.

Komentarze

  • 3
    original
    Opublikowano

    Dorota59

    wyglądają apetyczni i pewnie tak smakują
  • 0
    original
    Opublikowano

    ewasylwia

    zawsze jakaś odmiana do zwykłych kotletów
  • 1
    images-big
    Opublikowano

    anja3107

    super
  • 0
    ja
    Opublikowano

    IZABELA29

    smacznie

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !