Sposób przygotowania

Należy sporządzić nadzienie mięsne z ugotowanego mięsa, bułki, tłuszczu, cebuli, jajka, soli, pieprzu i słoniny. Z mąki, jajek, mleka, wody, soli należy sporządzić ciasto i usmażyć z niego naleśniki, smarować je nadzieniem i podsmażyć z obu stron na rozgrzanym na patelni tłuszczu.

Komentarze

  • 2
    original
    Opublikowano

    pioge7

    oryginalny przepis
  • 1
    ja
    Opublikowano

    IZABELA29

    dobre wykorzystanie mięsa nawet z rosołu...
  • 2
    original
    Opublikowano

    Katarzyna/kate1980

    super
  • 0
    original
    Opublikowano

    IKrakowianka

    jak naleśniki-to coś dla mnie!

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !