Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Przecier z czarnych porzeczek

2.0
(0)
Czas
Czas: 30 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

porzeczka czarna kg
cukier 1/2 szkl

Przepis i sposób przygotowania na: Przecier z czarnych porzeczek

Owoc umyć, obrać z ogonków. Dać do garnka zalać wrzącą wodą, odparować, przetrzeć przez sito, dawać do słoików i pasteryzować 30 min.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

matii6 01.02.2011 11:45
a do czego to wykorzystać?
iwa643 30.01.2011 08:13
super

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak