Sposób przygotowania

Pstrągi wypatroszyć, oskrobać i umyć. Skropić sokiem z limonki. Czosnek po obraniu należy posiekać. 10 dag płatków migdałowych należy utrzeć z 10 dag masła, czosnkiem pieprzem i solą. Piekarnik nagrzać do 200 stopni, ryby wysmarować w środku masłem z migdałami i czosnkiem. Ryby zawijać w plasterki boczku i folię aluminiową. Piec około 30 minut w piekarniku. Podawać polane rozpuszczonym masłem z migdałami i ćwiartką limonki.

Komentarze

  • 0
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    To musi być przepyszne...!
  • 0
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    Jadłam , pychotka
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    pycha
  • 2
    original
    Opublikowano

    pioge7

    mniam
  • 0
    original
    Opublikowano

    ilka_86

    pyszne danie:)
  • 1
    original
    Opublikowano

    ben-ka

    pyszna rybka!:)
  • 0
    original
    Opublikowano

    IKrakowianka

    ciekawie musi smakować
  • 0
    original
    Opublikowano

    Dorota59

    ciekawe połączenie

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !